sunnuntai 4. joulukuuta 2011

Tervetuloa kahville

Joka päivä on mainio hetki lähettää ystävälle pirteä kortti ja pyytää häntä kahville. Sellainen kortti olisi sinulle valmiina osoitteessa https://picasaweb.google.com/yellingrosa/Postikortit# Voit myös käyttää samaisen kortin pohjaa ja kirjoittaa omat terveisesi käyttämällä jotain kuvankäsittelyohjelmaa, kunhan et muutoin muuta kortin asettelua tai värejä. Suosittelen PhotoScape editoria, koska se on ilmainen ja siinä voi määrittää kirjaimen reunan ja täytön erivärisiksi. Olen käyttänyt AcclamationItal – fonttia. Vain mielikuvitus on rajana sille, miten ystävääsi muistat tai mihin hänen kutsut. Voin vakuuttaa, että hän on aina kortin arvoinen.

Alla korteista on kynsikkäät (thumbnails). Löydät kortit oikeassa koossa ensimmäisessä kappaleessa mainitsemastani osoitteesta. Samaisesta Postikortit – kansiosta löytyy tällä hetkellä yhteensä 68 ilmaista postikorttia käyttöösi. Ainakin pari uutta joulukorttia on tulossa tämän vuoden aikana. Pääsääntöisesti kortteista on kaksi tai kolme versiota. Kortin ensimmäinen versio tulee käyttää sellaisenaan, kuten tässä artikkelissa oleva kortti, jossa toivotetaan kahville. Muissa versioissa voit joko lisätä nimesi tai nimesi ja terveisesi. Tarkemmat ohjeet korttien käytöstä löydät aina korttien kuvateksteistä.

clip_image001[1]

clip_image002[1]

Ei sitten muuta kuin lähettelemään kaverille Tervetuloa kahville- korttia tai nikkaroimaan valmiille pohjalle omaa viestiä. Hän tulee ilahtumaan.

JK. Kotisivustoni Korttien tallentaminen – sivulta löydät ohjeet, miten saat kortit Postikortteja - kansiosta kotikoneellesi ja kuinka liität sellaisenaan käytettävän kortin osaksi sähköpostiviestiä. Näin voit lisätä terveisesi kortin alapuolelle sähköpostiviestin kirjoitustilassa. Tekstin lisäämisestä PhotoScapella on kerrottu Korttitekstit -sivulla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti