perjantai 31. elokuuta 2012

Isänpäiväkortti

Syksyn postikortti Vuodenaikapostikorttien sarjassa on Isänpäiväkortti, jonka suunnittelin jo viime vuonna. Silti se kannattaa esitellä uudelleen Vuodenaikapostikorttina, koska siihen liittyvässä Viestin lisääminen isänpäiväkorttiin -videossa esitellään, kuinka oman viestin lisääminen tapahtuu valmiiseen korttipohjaan ilmaisella PhotoScapen kuvankäsittelyohjelmalla. Lisäksi Picasan Postikortit -kansiossani on paljon korttipohjia, joihin voi lisätä videossa esitetyllä tavalla oman isänpäivän viestin.

Löydät Isänpäiväkortin kotisivustoni Kuvia -sivulta. Jos haluat käyttää valmista Isänpäiväkorttia, voit ladata sen Kuvia -sivulta. Editoitava korttipohja löytyy Postikortit -kansiosta. Ilmaisen PhotoScape -ohjelman voit ladata Ilmaisohjelmat -palvelusta. Ohjelma asentuu Windowsiin suomenkielisenä.

Isänpäivään on vielä aikaa, mutta oman tekstin lisäämiselle on hyvä varata aikaa. Ehdit myös etsiä, jos löydät omista valokuvistasi mahdollisen Isänpäivän korttipohjan, johon lisäät sitten värssyn ja tarvittavat nimet. Sanallisesti tekstin lisääminen on esitetty kotisivustoni Korttitekstit -sivulla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti